Taavi Libe kohtub vanahärraga, kes otsib suure büstiga naist

Taavi Libe värvikad kohtumised Eestimaa inimestega jätkuvad täna Kilingi-Nõmmes ja Paides ning „Märgatud Eestis“ saates näeb nii naabrinaiste kirglikku tüli kui ka meelolukat lugu Paide vanahärrast, kes otsib suure büstiga naist. 

„Satun tõelise tohuvabohu keskele Kilingi-Nõmmes, kus väidetavalt laenas üks naaber teisele mööblitükke ja kodumasinaid, mille viimane siis südamerahus olevat maha müünud. Naaber väidab muidugi, et asi oli hoopis teistmoodi,“ kirjeldab Libe. 

Lisaks minnakse Paidesse, kus elab 88-aastane Aksel, kelle suur soov on endale kaaslane leida. Vitaalne vanahärra on otsustanud, et on jõudnud ikka, kus kompromisse enam teha ei maksa. Seega on tal naisele vaid üks kriteerium - tal peavad olema hiiglaslikud rinnad.

 „Märgatud Eestis“ on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad