Eestimaa uhkus! Avo loodud kogukonnaaia vastu tunneb huvi sadu inimesi

Seitsmesed

Järjekordne “Eestimaa Uhkuse” kangelane on hariduselt eesti filoloog, kuid viimastel aastatel kutsumuse leidnud aianduses. Ja teinud seda nakkavamalt kui Sosnovski putk, tema ellu kutsutud ja eestveetud Tartu kogukonnaaias on täna juba 300 liiget ja kümneid järjekorras. Saame tuttavaks Avoga. 

„Eestimaa uhkuse“ tänugala Ingrid Teesalu ja Mart Mardisalu juhtimisel jõuab TV3 vaatajateni 21. veebruaril. Galal tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes kangelaslike ja õilsate tegude või suure südame ja ettevõtlikkusega on meile kõigile eeskujuks. Olgu nad siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, heategijad, innustavad külasädemed – inimesed, kes väärivad tänu, sest on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11392847[/embed]

Kommentaarid puuduvad