TV3 erisaade täna õhtul: mis saab Pärnumaa perest, kus haiget last ravib pettur?

uudised.ee

„Duubel: Õhtune vahetus“ võtab tänases erisaates vaatluse alla loo, mis jahmatab kõiki. Nimelt selgus „Märgatud Eestis“ saates, et Pärnumaal elav tubli pere on sattunud suure pettuse ohvriks, lubades oma väikelast ravima šarlatani.

Eile jõudis Taavi Libe autorisaates „Märgatud Eestis" televaatajate ette jahmatav lugu perekonnast, kes ei usu teaduslikku meditsiini ja on nahaprobleemidega väikelapse ravi usaldanud šarlatanidele. Pere on alternatiivravile kulutanud ligi 150 000 eurot, kuid ei tea, kuhu see raha on tegelikult jõudnud. Hämarasse loosse on segatud salapärane ravitseja, kelle nõuanded on ühtaegu nii jahmatavad kui ka hirmkallid.

Pärnumaa pere lugu on leidnud laialdast vastukaja ja seetõttu läheb täna õhtul eetrisse „Duubel: Õhtune vahetus“ erisaade samal teemal. Otsestuudios kommenteerivad juhtunut ja petiste tegevust laiemalt nõid Alisa, loo peategelased Pärnumaalt, Taavi Libe,  Kristi Timmer koos emaga, Jesper Parve elukaaslasega ja veel üks salapärane külaline. 

„Õhtuse vahetus“ erisaade Pärnumaal pettuse ohvriks sattunud perest on TV3s täna kell 19.25.

„Märgatud Eestis“ eilset saadet saad vaadata SIIT!

Kommentaarid puuduvad