Pidupäeval on TV3 filmivalikus nii „Nimed marmortahvlil“, „1944“, „Supilinna Salaselts“ kui ka dokumentaal Leonhard Lapinist

uudised.ee

Eesti Vabariigi aastapäeval toob TV3 eetrisse suurepärase filmivaliku, kust leiab nii legendaarseid kodumaiseid ajaloofilme, värvika dokumentaali,  seiklusliku lastefilmi ja ka animafilmi teleesilinastuse.

Iseseisvuspäeva haaravas filmikavas on Elmo Nüganeni mängufilmid „1944“ (kell 14.20) ja „Nimed marmortahvlil“ (kell 21.30); lisaks mängufilm Eesti moodsa kunsti klassikust Leonhard Lapinist „Elagu skandaalid ja kollased sandaalid“ (kell 13.10) ning hilisõhtul krimikomöödia „Rohelised kassid“ (kell 00.10).


Foto: TV3


Foto: TV3

Lapsi rõõmustab kell 9.00 animafilmi „Lino“ eestikeelne teleesilinastus ning vahva kogupereseiklus „Supilinna Salaselts“ (kell 16.35)


Foto: TV3

Samuti on kell 21.00 eetris erisaade „Üks päev proua presidendiga“, mis jälgib president Kersti Kaljulaidi töid ja tegemist ühe tiheda tööpäeva jooksul.

Kommentaarid puuduvad