Teet ja Kristjan alustavad täna „Õhtuse vahetuse“ ülipopi pildimänguga!

uudised.ee

Alates tänasest võtavad eriprojekti „Duubel: Õhtune vahetus“ juhtimise ette kaks kanget ehk Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Mehed tunnistavad, et viiel argiõhtul üheskoos otsesaadet juhtida on neile täiesti uus kogemus, kuid loodetavasti seda lõbusamalt kõik välja kukub. Oodata on nalja, üllatusi ja legendaarset pildimängu!

„Tunnistan ausalt, et sel nädalal üllatame ja paneme proovile nii iseennast kui ka televaatajaid. Me lihtsalt pole kunagi varem sellist asja teinud,“ selgitas Kristjan Jõekalda, lisades, et õigupoolest temal väga suurt närvi sees polegi, kuna hädaolukorras saab toetuda kaassaatejuhile Teet Margnale: „Vana sõber Teet teeb loodetavasti terve saate minu eest ära ja lisaks on ta ilus,“ muheleb Jõekalda.

Nädal tuleb humoorikas, põnevate teemade ja värvikate külalistega ning erilist tähelepanu saab ka just sel neljapäeval TV3s alustav uus vinge reisiseiklus „Kaks kanget Tansaanias“. Kahe kange „Õhtuse vahetuse“ kõige erilisemaks maiuspalaks on aga igaõhtune legendaarne ja põnev pildimäng, kus vaatajaid ootavad suurepärased auhinnad. 

Seni on eriprojekti „Duubel: Õhtune vahetus“ juhtinud Synne Valtri ja Kalle Sepp, Brigitte Susanne Hunt ja Mart Sander ning Kirsti Timmer ja Jesper Parve.

„Duubel: Õhtune vahetus“ Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga alustab TV3s täna kell 19.25!

Kommentaarid puuduvad