Kristjan Jõekalda pelgas Tansaaniasse reisimist: olin kindel, et sinna ma oma jalga ei tõsta!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas armastatud telenägu Kristjan Jõekalda, kes on sel nädalal üks "Duubli: Õhtuse vahetuse" saatejuhtidest. Juttu tuli nii otse-eetris saatejuhtimisest kui ka tema uutest teleprojektidest.

Kristjan on justkui hunt kriimsilm, kes jõuab igale poole: ainuüksi sel nädalal juhib ta esmaspäevast reedeni "Duublit", kolmapäeval "Suurt lotokolmapäeva", neljapäeval linastub järjekordne reisisaade "Kaks kanget Tansaanias" ning pühapäeval jõuab eetrisse uhiuus teleshow "Suur pühapäev". 

Andres Puusepp uuris Jõekaldalt, kas otse-eetri telekogemus lõi ka temasugusel vanal kalal närvi sisse või oli see tema jaoks tavapärane: viimati tegid Jõekalda ja Margna otse-saadet 25 aastat tagasi. "Eks ikka jalg kippus värisema ja hääl läks selliseks imelikuks. Ma ikka imetlen neid inimesi, kes iga õhtu panevad otse-eetrit, see on täiega omaette. Ma ei ole vana kala, vaid vana päss ja ei ole enam need ajad, kus tulistasid puusalt. Nüüd tuleb ikka mõelda, mida ütled ja kuidas oled, see on päris hirmutav," tunnistab Jõekalda.

Kuidas siis ikkagi eetrinärvist lahti saada? Jõekalda sõnul aitas vanasti väike klõmm Vana Tallinnat, aga nüüd tuleb see lihtsalt ära kannatada: "Jalg tuleb sirgeks suruda ja mõelda ilusaid mõtteid!"

Sel neljapäeval jõuab TV3 ekraanile uhiuus reisiseiklus "Kaks kanget Tansaanias" ja põhjus säärase sihtkohta valikul oli lihtne: mujale lihtsalt ei saanud! "Igalpool pidi ju istuma karantiinis ja kuna Tansaania oli nii teistmoodi ja nii värviline ja mina arvasin, et sinna ma oma jalga iial ei tõsta. Lõpuks tundus see väga loogiline ja õige valik ja ausalt öeldes ei kahetse, et sai ära käidud," selgitas Jõekalda. "Ei olnudki nii hirmus, kui ma arvasin!"

Jõekaldat saab näha ka TV3 suures muusikalises telemängus "Suur pühapäev", mida juhib Karl-Erik Taukar. Jõekalda on üks tiimijuhtidest ja tema vastas on vana kamraad Teet Margna, kellega koos läks mõnusaks rabistamiseks. "Anname tuld ja üksteisele hagu nii palju kui jaksame. Mulle kohe meeldis seda teha! See on äärmiselt lõbus saade, mida pühapäeva õhtul vaadata," rääkis Jõekalda ja lisas, et saates on kohas tõeliselt mõnus seltskond. On, mida oodata!

"Duubli: Õhtuses vahetuses" lubab Jõekalda jagada teenetemärke neile, kes seda muidu iial presidendilt ei saaks. Kes need aga pälvivad, selgub juba täna kell 19.25!

Kuula intervjuud järele Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad