“Selgeltnägijate tuleproovi” uues hooajas astub võistlustulle Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer!

uudised.ee

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi” värske hooaeg stardib juba esmaspäeval. Seekord tuleb müstikalahing pisut teisiti kui rahvale juba tuntud nõiad, šamaanid, ravitsejad ja tunnetajad asuvad kaamerate ees koolitama oma järeltulijaid. Teiste seas astub lahingusse ka tuntud kaardimoori ja teletegija Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer, kelle juhendajaks nõiasaates saab möödunud hooajast tuntud Geit.

Selgeltnägija Merily valis ise maag Geiti oma õpetajaks. Merily tajub nähtamatuid energiaid ja kontrollib infot kaartidega. Tema teekond esoteerika vallas on olnud hämmastavalt kiire ja edukas. Põlvneb ta ju väärikast selgeltnägijate sugupuust, kus vanaemal olid võimed ja ka tema ema, selgeltnägija Kirsti Timmer, on üks Eesti tunnustatumaid oma ala tegijaid.


Foto: TV3

2019. aasta „Eesti selgeltnägijate tuleproovi” saate võitjale Gruusia maag Anzorile visa konkurentsi pakkunud maag Geit ei olnud kaugel tulemusest, et viia ise koju saate võidukarikas. Maag suhtub ellu sügava rahuga ning nii on ka tema õpetused seotud rahu ja tasakaaluga. Kuid õpetajana ootab ta oma õpilastelt palju ja nii võib see teekond olla täis pingeid ja emotsioone. Kes tema õpilastest murduvad ja kes pääsevad lõpuka võiduni, selgub juba peagi algavast saatest.


Foto: TV3

“Eesti selgeltnägijate tuleproov” alustab esmaspäeval kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad