Kahe kange uus vinge reisiseiklus Tansaanias alustab täna!

uudised.ee

Täna õhtul stardib TV3s Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus vinge reisiseiklus „Kaks kanget Tansaanias“, mis viib vanad sõbrad esmakordselt Aafrikasse. 

Kaht kanget ootavad kohtumised kohalike hõimuravastega, metsikud looduspargid, mandri kõrgem mägi Kilimanjaro, järvedest suurim Victoria ning sügavaim Tanganjika, imeline paradiisisaar Sansibar ning palju muud eksootilist, imelist ja imekspandavat. 

Tansaania reisi tuhanded kilomeetrid läbitakse klassikalises safariautos, mis pannakse proovile väga karmides tee- ja ilmaoludes. Rahva rõõmuks ei piirdu Teet ja Kristjan vaid loodusvaatlustega, vaid sukelduvad ka Tansaania ööellu. Igal juhul saab kõigi eestlaste jaoks selgeks, mida tähendab tegelikult populaarne ütlus „hakuna matata“ ja lõputu elurõõm!

Sarja alguse auks ootab üllatuskülaline vaatajaid ka tänases "Duublis". 

„Kaks kanget Tansaanias“ alustab TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid puuduvad