Petetud usaldus! Rohkem kui 5000 eurot võlgu jäänud tuttav enam telefonile ei vasta ja ust ei ava

uudised.ee

Taavi Libe kohtub tänases "Märgatud Eestis" saates kahe õnnetu tartlasega, kellele endine äripartner külma tegi ja siis kadus kui tina tuhka. Ainus niidiots, mis meestele jäänud, on üks sigala.

“Vana koostööpartner tõi auto poleerimiseks, poleerisin kaks õhtut ja siis tehti külmarve. Lisaks sellele küsis ta Uve käest 5000 eurot laenu,” kommenteeris Leo Liisi tegevust.

Võlg on üleval juba aasta aega. “Käisime Leoga tema maja juures, siis ta üritas põgeneda ja sõitis teisele autole otsa. Politsei ei taha võlaga tegeleda, seega tegime poestendile kuulutuse. Järgmisel päeval oli see maha tõmmatud,” lisas vanas tuttavas pettunud Uve.

”Märgatud Eestis” käis kohas, kus Liis töötab, aga seal ei soovinud naine võlast rääkida. Liiva on jooksnud ka kõik teised katsed Liisiga ühendust saada.

Meeste sõnul edasine plaan hetkel paigas ei ole: ”Ajapikku oli usaldus tekkinud ja võib-olla keegi mõjutas teda. Kaalume kohtusse minekut, aga seni proovime veel temaga ühendust saada. Võlgu jäämine ei ole nime määrimist väärt.”

"Märgatud Eestis" on TV3 eetris neljapäeval, 25. veebruaril kell 20!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11432632[/embed]

Kommentaarid puuduvad