Telia TV teenus rikastus Go3 Film keskkonnaga

uudised.ee

Telia TV teenuse klientidel on võimalik alates märtsist endale tellida Go3 Film keskkond, mille vahendusel saab kaasa elada suurele hulgale filmidele, sarjadele, dokumentaalidele ja lastele mõeldud sisule. 

Go3 Film on alates 1. märtsist leitav Telia TV teenuse menüüst (nn äppide valikust) ning uus sisuteenus on eraldi tellitav 5 euro eest kuus. Kokku pakub Go3 Film läbi erinevate žanrite enam kui 7000 ühikut (sh filmid, seriaalide episoodid) põnevat TV-sisu. 

Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuhi Birjo Kiige sõnul rikastab Go3 Film lisandumine Telia TV klientidele pakutava meelelahutuse valikut veelgi.

„Üks meie eesmärke on koondada Telia TV teenuse juurde kokku erinevad sisuplatvormid, et meie klientidel oleks alati mugav ning kiire ligipääs erinevale tele- ja videosisule ühest kohast. Meil on väga hea meel, et Go3 Film jõuab oma laia valikuga nüüd otse meie enam kui 200 000 TV-kliendini,“ lisas Kiik.

TV3 Grupi partnersuhete juhi Martin Rungi sõnul on Telia TV suurepärane keskkond, et pakkuda järgmise põlvkonna meelelahutust täpselt sellises vormis nagu Telia kliendid ootavad. „Suur rõõm on jõuda Go3 parima meelelahutussisuga Telia TV vaatajateni ning viia koostöö järgmisele tasemele,“ ütles Rungi. 

Go3 Film valikust leiab hulgaliselt populaarseid TV3 saateid ja sarju vanadest lemmikutest kuni verivärsketeni ehk näiteks „Kättemaksukontori“ ja „Padjaklubi“ kõigist hooaegadest äsja tele-eetrisse jõudnuteni, olgu nendeks siis tõsielusari „Kallid kalorid“ või suurejooneline kodumaine ajalooline põnevusdraama „Naiste sõda“. Lisaks lai valik rahvusvahelisi kassahitte, nende hulgas näiteks „Aladdin“, „Bohemian Rhapsody“, „Must Panter“, „Tasujad – Igaviku sõda“ jpm sarju ning lastele mõeldud sisu. 

„Saadete-sarjade-filmide nimekiri on peaaegu lõpmatu ning täieneb igapäevaselt. Seega võib öelda, et vaatamist jagub järjepanu aastateks,“ kinnitas Rungi. 

Telia TV teenuse menüüs asuva äppide kategooria alt leiab lisaks Go3 Film veel HBO, Fox Now, National Geographic ning YouTube sisuplatvormid. Kõiki neid keskkondi saavad Telia teleteenuse kliendid kasutada ja tellida ning kogu nimetatud sisu saab vaadata nii teleri, Telia TV äpi kui veebibrauseri (www.teliatv.ee) vahendusel. 

Kes ja kuidas saavad tellida Go3 Film teenust:

  • Go3 Film on eraldi tellitav sisuteenus Telia TV Mini ja Standard paketi klientidele. Family paketi (endine Premium pakett) klientidel sisaldub Go3 Film teenus juba paketi hinnas; 
  • Go3 Film teenuse saavad Telia TV kliendid endale tellida Telia iseteenindusest või otse teleri ekraanilt „Minu teenused“ alammenüüst;
  • Go3 Film teenust ei saa kasutada Motorola digiboksiga ning vana Telia alusühendusega – teenuse tarbimiseks peab kasutama vähemalt 10 Mbit/s kiirusega internetiühendust;
  • Telia TV kliendid saavad Go3 Film teenust proovida tasuta 1 kuu jooksul.

 

Kommentaarid puuduvad