Tallinna supikööke külastavad inimesed: see võib olla ainus söögikord päevas

uudised.ee

”Märgatud Eestis” käis kahes Tallinnas asuvas supiköögis, et uurida, mida inimesed 24. veebruaril ehk Eesti Vabariigi sünnipäeval praegusest olukorrast arvavad.  

Pae tänavas asuvast supiköögist käib ühe päeva jooksul läbi enam kui 100 inimest. Saates olnud inimesed on võimaluse üle õnnelikud: ”sageli võib supiköögi toit jääda päevas ainsaks,” kommenteeris Kalmer.

Koplis paikneva supiköögi juures kohtus saatemeeskond Ritaga, kes ei kurda praeguse olukorra üle. ”Tahtsin paraadi näha, aga see on minu isamaa ja armastan Eestit. Ööbin hostelis, kus üks öö maksab 30 eurot. Olen ise enda olukorras süüdi,” rääkis ta.

Vaata täispikka saadet TVPlays`t. 

”Märgatud Eestis” käis kahes Tallinnas asuvas supiköögis, et uurida, mida inimesed 24. veebruaril ehk Eesti Vabariigi sünnipäeval praegusest olukorrast arvavad.  

Pae tänavas asuvast supiköögist käib ühe päeva jooksul läbi enam kui 100 inimest. Saates olnud inimesed on võimaluse üle õnnelikud: ”sageli võib supiköögi toit jääda päevas ainsaks,” kommenteeris Kalmer.

Koplis paikneva supiköögi juures kohtus saatemeeskond Ritaga, kes ei kurda praeguse olukorra üle. ”Tahtsin paraadi näha, aga see on minu isamaa ja armastan Eestit. Ööbin hostelis, kus üks öö maksab 30 eurot. Olen ise enda olukorras süüdi,” rääkis ta.

Vaata täispikka saadet TVPlays`t. 

Kommentaarid puuduvad