TV3 saab täna 25-aastaseks!

uudised.ee

6.märts 1996 tõi elevust sadadesse tuhandetesse Eestimaa kodudesse, sest televiisoriekraanide nurka ilmus täiesti uue telekanali logo – see oli TV3, mis moodustati EVTV/RTV baasil.

Täna saab Eesti suurimasse meediagruppi TV3 Grupp kuuluv TV3 25aastaseks ning tervitab kõiki televaatajaid, sõpru ja koostööpartnereid!

Juubeliaasta puhul rõõmustab TV3 juba praegu mitmete eriprojektidega, kuid suurimad üllatused ootavad ees sügisel. „TV3 on alati pakkunud parimat meelelahutust ning teeb seda ka juubeliaastal. Eriti säravad on plaanid sügishooajaks, mil muu erilise seas hakkame ka uut superstaari otsima,“ kinnitas TV3 tegevjuht Signe Suur.

Veerandsaja aasta jooksul on TV3 pakkunud palju kvaliteetset kodu- ja välismaist programmi ning olnud armastatud meelelahutaja ning ka teleuuenduste maaletooja.

Esimesena Eestis tõi TV3 telepublikuni mitme saatejuhiga uudisteformaadi „Seitsmesed uudised“ ning eetrisse diktorist ilmateadustaja; kodumaised tõsielusarjad „Robinsonid“, „Džunglistaar“, „Lihtne elu“, „Naistevahetus“; võimsad telemängud „Kes tahab saada miljonäriks?“, „Võta või jäta“, „Rooside sõda“; suurshowd „Eesti otsib superstaari“, „Laulud tähtedega“, „Eesti talent“, „Laulupealinn“, „Su nägu kõlab tuttavalt“, „Maskis laulja“; jutusaated „Kahvel“, „Koosolek“, „Õhtu“, „Kolmeraudne“; telesaated „Naabrist parem“, „Eesti parim pagar“, „Stiilipäevik“ jne Lisaks on aastaid vaatajalemmikud olnud maailmakuulsad seriaalid „Vaprad ja ilusad“, „Kirgede torm“ ning palju suurepärast kodumaist teletoodangut: „M Klubi“, „V.E.R.I“, „Kired“, „Kartulid ja apelsinid“, „Silva“, „Ment“, argiõhtune legendaarne  „Kodu keset linna“; alati oodatud „Kättemaksukontor“ ja särtsakas „Padjaklubi“ on tänu tuhandetele fännidele jätkuvalt ülipopulaarsed. TV3 huumorisaated on alati soojalt vastu võetud, eriliseks lemmikuks on saanud aastavahetuse pärl „Edekabel“. TV3 on kõrgelt hinnatud väga hea filmivaliku poolest, mis toob filmisõbrale koju nii Eesti kui ka maailmakino populaarsed linateosed. Värvikaks traditsiooniks on läbi aastate olnud jõulufilmid „Üksinda kodus“ ja „Visa hing“. TV3 heategevussaade „Inglite aeg“ on abistanud hädasolijaid ning tänugala „Eestimaa uhkus“ liigutanud südameid ja tunnustanud kangelaslikke inimesi. 

Aastate jooksul on TV3 tegemised jõudnud ka eetrist välja – olgu selleks siis fännipäevad, vaatajamängud või suurejoonelised otsesaated, millele kohapeal kaasa elada.

TV3 juhid on läbi aegade olnud Andres Jõesaar, Mart Luik, Toomas Vara, Priit Leito ning praegu juhib Eesti TV3 Gruppi Signe Suur. Alates TV3 esimesest eetripäevast on telekanalis tänaseni ametis praegune uudisteankur Sirje Eesmaa, avalike suhete juht Annely Adermann, saatejuht ja uudistereporter Allan Muuk, programmikoordinaator Külli Loo, operaator Sven Paldis, režissöör Maare Keiman jt. 

Kommentaarid puuduvad