Ei või olla! “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” osaleja Ervin ennustas koroonapandeemiat ette

uudised.ee

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" alanud hooajas teeb õpetajana kaasa bioenergeetik ja ravitseja Ervin, kes oli täna hommikul külas raadios Star FM. Ervin räägib oma tegevusalast, erinevatest energiatest ja sellest, kuidas temast üldse ravitseja sai. Muuhulgas teab ta, miks inimestel selle koroonaga ikkagi nii kehv seis on.

Ervin on bioenergeetik ehk inimene, kes püüab energiat kõrgendatud intensiivsusega tajuda. See tähendab seda, et koos abivahenditega nagu näiteks pendel saab ta tunnetada eripaigus valitsevat energiat ja seda distantsilt mõõta väga ei saa. "Mulle tundub, et teie omavaheline klapp on hea. Üldiselt läksin ma teie majja alati rõõmuga ehk üldiselt peaks teie maja energia olema rõõmus ja positiivset energiat piisavalt palju täis," kinnitab Ervin saatejuhtidele. 

"Ma ei ole selline friik, et ma koguaeg vaataks ja uuriks. Võin tuua näite, kuidas eelmisel "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" hooajal me läksime ühte majja ja ma tundsin kohe, et seal on väga halb energia. Kõige hullem oli see, et terve perekond koos lastega olid pressinud käejäljed ukse peale ja ma olin väga kuri nende peale. Hiljuti avastasin, et see korter on mahapõlenud, nii et vahel tasub uskuda ka meiesuguseid," räägib Ervin oma kogemusest.

"Eesti selgeltnägijate tuleproovis" osalevad seekord väga eriilmelised inimesed ja seetõttu kujunes ka saade väga põnevaks, sest kõik osalejad said proovile panna oma erinevaid tajusid. "Mis seal salata, see saade oli väga arendav ka meie jaoks!"

Tänapäeval leidub palju selliseid inimesi, kes lubavad suure suuga küll tervendada, ravitseda ja muul moel inimesi aidata, ent paraku pole kõigil siiski selleks vastavaid võimeid ja nende osas soovitab Ervin ettevaatlik olla. 

Ka käesolevaks naistepäevaks jagab Ervin soovitusi. "Nõu on see, et pöörake tähelepanu ja igasugused märgid, austusavaldused on alati positiivsed. Ärge jätke neid tegemata, need loovad alati positiivse meeleolu," sõnab ta.

Kunagi ennustas Ervin TV3le, et 2020. aasta ehk hiina kalendri järgi rotiaasta võib tuua endaga kaasa palju segadust ja viiruseid. Täpselt nii ka läks ja maailma tabas koroonapandeemia. "Vahest võiks selliseid inimesi ka kaasata otsuste tegemisel. Minul tõi südame alt juti läbi. Märkidel on tegelikult väga suur tähendus ja seda tuleks arvestada. Kõige suurem soovitus kõigile: keerake oma elulooraamatus puhas lehekülg. Looge endale uus reaalsus, looge endale uus eluloo peatükk ja hakake seda kirjutama. Küll te näete, varsti tulevad sinna paremad asjad!" 

Kuula intervjuud raadiost Star FM järgi siit!

Kommentaarid puuduvad