Kas teadsid? Erik Orgu jagab nippe, kuidas restoranis süües taljesõbralikuks jääda

uudised.ee

Saade "Kallid kalorid" on jõudnud lõpusirgele ning aeg on osalejaid premeerida peene õhtusöögiga. Loomulikult mööduvad osaliste suutäied Erik Orgu valvsa pilgu all, kes muuhulgas jagab kasulikke näpunäiteid meile kõigile, kuidas väljas süües paremaid valikuid teha ja mitte oma kaloraaži lõhki lüüa. Orgu sõnul tasub näiteks ühe suure pearoa asemel tellida kaks väiksemat eelrooga ning jätta õhtusöögi kõrvale pakutav leib puutumata.

Saade “Kallid kalorid” on jõudnud lõpusirgele ning aeg on osalejaid premeerida peene õhtusöögiga. Loomulikult mööduvad osaliste suutäied Erik Orgu valvsa pilgu all, kes muuhulgas jagab kasulikke näpunäiteid meile kõigile, kuidas väljas süües paremaid valikuid teha ja mitte oma kaloraaži lõhki lüüa. Orgu sõnul tasub näiteks ühe suure pearoa asemel tellida kaks väiksemat eelrooga ning jätta õhtusöögi kõrvale pakutav leib puutumata.

Kommentaarid puuduvad