“Märgatud Eestis” täna: probleemsetelt vanematelt võeti otse sünnitusmajast ära kolm last

uudised.ee

Tänases "Märgatud Eestis" rullub lahti erakordselt traagiline lugu probleemsetest vanematest, kes pole saanud võimalust kasvatada oma lapsi. Kuula, milline oli kohaliku omavalitsuse ametniku telefonikõne lapsevanematega, kellelt oli äsja kolmandat korda otse sünnitusmajast laps ära võetud.

"Märgatud Eestis" on eetris täna kell 20.00 TV3s!

Tänases “Märgatud Eestis” rullub lahti erakordselt traagiline lugu probleemsetest vanematest, kes pole saanud võimalust kasvatada oma lapsi. Kuula, milline oli kohaliku omavalitsuse ametniku telefonikõne lapsevanematega, kellelt oli äsja kolmandat korda otse sünnitusmajast laps ära võetud.

“Märgatud Eestis” on eetris täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad