TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur: vabandame südamest Seidi Voogre ja Ada Nelke ning televaatajate ees eilse „Duubli: Õhtuse vahetuse“ sketši pärast!

uudised.ee

Sõbraliku huumorina mõeldud sketš riivas tahtmatult nii Adat ja Seidit kui ka paljusid televaatajaid ja väljus hea maitse piiridest, mistõttu palume selle eest andestust. TV3 vabandab kõigi osapoolte ja vaatajate ees.

Meie siiras vabandus ka näitlejate Marta Laane ja Liisa Pulki ees, kes on kõnealuse sketši tõttu sattunud avalikkuses löögi alla, mida nad pole kuidagi ära teeninud. Kinnitan, et saatelõigus sisaldunud ebakohased naljad pole näitlejate looming ning telekanal võtab selle eest vastutuse.

Eriprojekt „Duubel: Õhtune vahetus“ on ellu kutsutud eesmärgiga pakkuda vaatajatele TV3 25.juubeliaastal võimalust kohtuda telekanali armastatud telenägudega ning lisada telemaastikule värskust ja üllatusi, mis pakuks positiivseid emotsioone ja tooks veidi rõõmu praegusesse keerulisse aega.  

Esmaspäeval võtab otse-eetris koha sisse särav lauljanna Triin Lellep, kellele tõttab appi professionaalne multitalent Mart Sander. Vaatajaid ootavad põnevad teemad, värvikad külalised ja muusikalised üllatused.

 

Rahu, mõistmist ja headust soovides,

TV3 Grupp Eesti tegevjuht

Signe Suur

Kommentaarid puuduvad