Kõikepaljastav lugu! Oprah’ skandaalne intervjuu Meghani ja Harryga jõuab teisipäeval TV3 eetrisse

uudised.ee

TV3 annab teada, et teisipäeval, 16. märtsil kell 20.30 jõuab TV3 eetrisse erisaade „CBS esitleb: Oprah’ intervjuu Meghani ja Harryga“, kus Oprah Winfrey vestleb siiralt Sussexi hertsogi ja hertsoginna - prints Harry ja Meghaniga.

Winfrey intervjuu Meghaniga hõlmab paljusid teemasid, sealhulgas kuninglikku ellu astumist, abielu, emadust, heategevustööd, aga ka seda, kuidas Meghan suure avalikkuse surve all eluga toime tuleb. Seejärel liitub vestlusega prints Harry, kellega koos räägib Meghan Ameerika Ühendriikidesse kolimisest ning nende kasvava perekonna tulevikulootustest ja unistustest.

Erisaate tootis Harpo Productions, selle tegevprodutsendid on Terry Wood ja Tara Montgomery, kaasprodutsent on Brian Piotrowicz. Erisaadet levitab rahvusvaheliselt ViacomCBS Global Distribution Group. Kahetunnine erisaade esilinastus pühapäeva, 7. märtsi õhtusel tippajal USA telekanalis CBS.

Oprah´ suur intervjuu Meghan Markle'i ja prints Harryga on TV3s teisipäeval kell 20.30.

Kommentaarid puuduvad