TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv avaldab, milliste saadete päralt on tulevik

uudised.ee

2021. aasta alguses TV3 loovjuhina ametisse asunud tele- ja filmimehe Urmas Eero Liivi sõnul on heas telekanalis parasjagu esoteerikat ja huumorit võrreldes seda maitseainetega korralikus toidus, kirjutab Maaleht.

Oma esimesel töönädalal telemajas teatas Liiv, et soovib kanalis näidata rohkem "lõbusat sodi", mis tekitas palju küsimusi, et mida siis õieti näitama hakatakse.

"See on kerge meelelahutus, mis mis ei pretendeeri suurele tõele ja mida vaadates ei pea liigselt mõtlema – saade, mis toob pigem naeratuse näole, kui et sunnib pingestatult jälgima, mida telekast näed. See on selline muude tegevuste kõrvale tarbitav kergemat laadi meelelahutus," selgitab Liiv Maalehele antud usutluses.

Loovjuhi hinnangul on tõsielusaated kõikides kanalites populaarsed. "See näitab, et inimestele meeldib elulähedane temaatika – see on päris, Eesti elu. Tore kui telesaade leiab üles tõelisi probleeme ja inimesi, vahel ka kummalisi probleeme ja meeleolukamaid inimesi. Nende saadete tulevik on helge, neil kõigil on praegu publikut."

Refereeritud Maalehest.

Kommentaarid puuduvad