TV3 tegevjuht Signe Suur: oleme kanalina iseendi kõige suuremad kriitikud

uudised.ee

TV3 tegevjuhi Signe Suure sõnul saab täna kindlalt öelda, et kogu kevadkava, sealhulgas „Duubli“ eriprojekt, on end suurepäraselt õigustanud. Tema sõnul ei saa kunagi kõigile meeldida - TV3 aktsepteerib erinevaid arvamusi ja teeb igapäevaselt tööd selle nimel, et võimalikult paljud leiaks kanali programmist meelepärast vaatamist ja ka rõõmustavaid üllatusi.

Möödunud nädalal "Duubli" saates aset leidnud Ada ja Seidi sketši järel lahvatanud pahameeletormi peale ütleb Suur, et TV3 tegi sellest olukorrast omad järeldused. "Pidev areng ja kogemustest õppimine on elu osa ning loomulikult puudutab see ka meediamaailma. Veelgi enam - julgen öelda, et oleme kanalina iseendi kõige suuremad kriitikud." 

"Duubli: Õhtune vahetus" on publiku poolt väga hästi vastu võetud ja kõik nädalad on pälvinud vaatajate suure poolehoiu. Olenemata lahvatanud skandaalist armastas vaataja ka Nele-Liis Vaiksoo ja Marta Laane nädalat. Suure sõnul saab seda duot TV3 kanalil näha ka tulevikus.

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad