Genka ja Kristel Aaslaid katsetavad tikutopsitrikki!

uudised.ee

TV3 tutika nutika telemängu „Kes teaks?“ tänasele saatele lisavad hoogu külalised Kristel Aaslaid ja Genka. Lisaks nuputamisele ootab neid ka lõbus katse tikutopsiga.

 Kaksikõdede Alice ja Elyne Aaviksoo juhtimisel toimub tänagi lõbus „Kes teaks?“ viktoriin, kus mõõtu võtavad kaks tiimi. Kapten Märt Piusi võistkonnas on särtsakas laulja Kristel Aaslaid ning Priit Piusil Eesti räpi kuningas Henry „Genka“ Kõrvits.

Nuputamist ja arutlemist jagub ning lisaks läheb eriti lõbusaks, kui esitatakse küsimus: „Kes suudavad statistiliselt sagedamini lükata ninaga ümber maas oleva tikutopsi?“. Nii Henry kui ka Kristel hakkavad stuudios tikutopsitrikki katsetama ja tulemus selgubki otse vaatajate silme all.

„Kes teaks?“ kaksikõdede Aaviksoode juhtimisel on TV3s täna kell 21.00!

Kommentaarid puuduvad