Õed Aaviksood: seda me küll ei usu, et saatega kuulsaks saame

uudised.ee

TV3 eetris alustas äsja uus hoogne telemäng "Kes teaks?", mida juhivad kaksikõed Alice ja Elyne Aaviksoo. Naistelehele antud intervjuus räägivad nad, et ükskõik, mida üheskoos ette võetakse, siis nalja saab alati.

Kaksikõdedel on seda isegi raske uskuda, et keegi neid üldse ära võiks tunda. "Promopiltidel on meil pikad juuksed. Ma saatsin emale pildi meist stuudios ja ta ei tundnud meid ära," on tal kinnitus varnast võtta. Nalja on saanud ka reklaamiga, mis TV3 ekraanil jookseb. Jällegi, välimus ei ole tuttav, aga sõbrad tunnevad ära nime. "Siis saadetakse meile alati ühiselt sõnum, kas need ikka oleme meie," naeravad õed.

Alice ja Elyne on Jaak Aaviksoo lapselapsed ja kui õdedelt küsida, kuidas saaks saates hakkama vanaisa, vastavad nad, et ta oleks väga hea külaline, aga pole üldse kindel, kas ta sinna kipuks.

Publiku poolt tõeliselt soojalt vastu võetud telemäng "Kes teaks?" on eetris täna õhtul kell 20.00 TV3s!

Refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad