Selgeltnägija Merily Timmer rasedaid vastu ei võta: lapseootus ja maagia ei käi kokku

uudised.ee

Kristina Suuroja blogis on seekord külas selgeltnägija ja Kirsti Timmeri tütar Merily Timmer, kes teeb kaasa ka värskes "Eesti selgeltnägijate tuleproovis". Kristina uuris, millal Merily tarokaartide juurde jõudis, mis on konstellatsioon ning mainis ka muuhulgas seda, miks ta rasedatele kaarte ei lao.

Merily sõnul tunnetab ta inimest nähes kohe ära, kas temaga on mõni surnud hing kaasa või mitte. "Kui hing on kaasas, siis on inimene kogu aeg väsinud," ütleb selgeltnägija. Olenemata oma noorest east on Merily tunnetamise ja tajumisega tegelenud juba aastaid ning nüüd asunud juurde õppima ka konstellatsiooni. Hetkel näeb ta, mis probleemid inimesi vaevavad, kuid ei oska neid alati lõpuni lahendada. Pooleteise aasta pärast, peale kooli lõpetamist loodab Merily, et oskab siduda psühhoteraapiat maagiaga leides nii vastused inimesi vaevavatele põlvkondade tagustele probleemidele.

Timmeri tegemistega saab end kursis hoida veebilehel merilytimmer.ee. Ta võtab vastu hea meelega kõik, kellel näib väljapääsmatu mure olevat. End tervendaja ta ei ole ning kõigega, mis puudutab tervisehädasid, tuleb pöörduda arstide poole. Selgeltnägija rasedatel selgeltnägija jutule tulla ei soovita, sest lapseootus ja maagia ei käi kokku. 

Vaata täispikka usutlust Merily Timmeriga:

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11495114[/embed]

Kommentaarid puuduvad