Naabrisaate Kert ja Anna-Liisa plaanivad spa-maja: kümblustünn on meie pärl!

uudised.ee

Anna-Liisa ja Kerdi spa-majas paistis silma väliköögiga terrass, aurusaun ja käbidest lagi. Emil kiitis värskeid hingesugulasi välise ilu eest — maja ümbrus on oluline ja väliala tuleb osata ära kasutada. Kõneainet pakkus ka eriline terrassilaud, mis noorte silmad särama pani. Emil aga polnud selle vajalikkuses veendunud, eriti kuna ehituse lõppetapis on ajapuudus kerge tekkima.

Anna-Liisa ja Kerdi spa-majas paistis silma väliköögiga terrass, aurusaun ja käbidest lagi. Emil kiitis värskeid hingesugulasi välise ilu eest — maja ümbrus on oluline ja väliala tuleb osata ära kasutada. Kõneainet pakkus ka eriline terrassilaud, mis noorte silmad särama pani. Emil aga polnud selle vajalikkuses veendunud, eriti kuna ehituse lõppetapis on ajapuudus kerge tekkima.

Kommentaarid puuduvad