Massöörist Narva-Jõesuu mees tahab saada Eesti presidendiks: meie riik vajab julgeid inimesi

uudised.ee

„Märgatud Eestis” tutvustas lõbusa olemisega massööri, kellel on soov saada presidendiks.

Saatemeeskond kohtus peategelasega varahommikul Tallinna Keskturu lähedal. Narva-Jõesuu poliitaktivisti Aivo Petersoni presidendikampaania on käimas täistuuridel nii eesti kui vene keeles.

Mehe sõnul on aeg küps muutusteks. “Üks arengutsükkel on otsa saamas ja aeg on uueks arengutsükliks. Eesti võimuorganid on eesti rahvast võõrandunud, peame leidma parteideülese kandidaadi. Olen valmistunud paar aastat, sest Eesti riik vajab julgeid inimesi,” rääkis ta.  

Aivo on valmis suurteks tegudeks: “Olen rahvaravitseja. Presidenditöö on missoonitundest, see on poliitikast kadunud. Mina ühendaks erinevad sotisaalsed grupid, tooksin poliiteliidi maapeale tagasi.”

Kui keegi kahtleb, kas Aivol on piisavalt ideid inimeste elu parandamiseks, siis seda karta ei tasu. “Eesti president peaks olema süsteemiväline, suudaksin olla hea president kogu rahvale - presidendiamet peaks olema kompromisside leidmine. Inimeste peamine mure on hakkamasaamine ja majandus, meile on vaja rahulikku selgitavat sõnumit. Mul on suur plaan hariduse, majanduse, meditsiini ja sotsiaalsüsteemi kohta,” tutvustas Aivo.

Vaata täispikka saadet TVPlays`t. 

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11528238[/embed]

Kommentaarid puuduvad