TV3 toob Suure reede õhtusse suurfilmi „Titanic“!

uudised.ee

Homsel Suurel reedel jõuab TV3 vaatajateni pühade eriprogramm, mille suurimaks pärliks on maailmakuulus film „Titanic“.

„Titanic“ on lugu suurest armastusest, mis on ühtaegu nii liigutav, kirglik kui ka ülitraagiline. Filmi keskmes on rikas tütarlaps Rose ning vaene kunstnik Jack, kes kohtuvad luksusaurikul Titanic, mida peetakse uppumatuks. Noorte juhuslikust kohtumisest saab alguse suur armastus, millele karm saatus aga oma pitseri vajutab – aurik põrkub jäämäega ning tekkinud katastroofi hävitustöö on pöördumatult hukutav. James Cameroni 1997.aastal valminud filmi peaosades on Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio.

Lisaks jagub TV3 Suure reede programmi veel palju vaatamist kogu perele: „Jääaeg: munadepüha-eri“ (kell 10.55), „Ühe äpardi päevik: kannatuste rada“ (kell 11.25), „Helisev muusika“ (kell 13.15), „Jääaeg: kokkupõrge“ (kell 17.00) ning „Duubli: Õhtuse vahetuse“ viimases saates kell 19.25 selgub, kes on eriprojekti saatejuhipaaridest rahva lemmik.

„Titanic“ on TV3s homme, Suurel reedel kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad