Mida vaatab telerist saatejuht Liis Lusmägi ja tema pere?

uudised.ee

TV3 saatejuht, Star FMi raadiohääl ja ettevõtja Liis Lusmägi on juba üle nelja kuu olnud Home3 teleteenuse klient. Liis räägib meile siinkohal, kuidas ta Home3 teleteenusega rahul on, kas ja kui palju ta telerit jõuab vaadata ning milliseid kanaleid ja saateid tema pereliikmed eelistavad.

Lastega peredes on pult tihtilugu laste käes, nii on see ka Liisi peres ehk nemad on suurimad telerivaatajad. Kindel iganädalane sündmus on laupäevaõhtuste TV3 multikate vaatamine, mille ajaks saavad lapsed ise endale maitsva menüü koostada. Liis ei luba lastel nutitelefonides liialt aega viita, aga kui laupäevaõhtune multikas satub autosõidu ajale, saavad lapsed oma lemmikuid Go3 mobiiliäpi abiga vaadata. Ka nädalavahetuse hommikud algavad sellega, et lapsed kolivad oma tekkidega elutuppa multikaid vaatama. Liis kiidab Home3 kvaliteeti, sest kordagi pole elutoast kostnud kisa, et teenus ei töötaks. Home3 klient näeb Go3 mobiiliäpist oma paketi telekanaleid ja olenevalt Home3 paketist on võimalik vaadata teatud mahus Go3 sisu, näiteks Kodu paketi klient saab ligipääsu Go3 „TV ja filmid“ paketile. Nutiaega kasutab perepoeg Go3 mobiiliäpist „Käpapatrulli“ ja tütar „Kättemaksukontori“ vaatamiseks.

Kui lapsed on magama läinud, pääsevad ka vanemad teleri ette. Liisi abikaasa vaatab väga keskendunult spordiülekandeid ja neid on Home3 valikus palju. Liis mäletab, kuidas tema lapsepõlves oli spordi vaatamine kollektiivne tegevus: kogu pere kogunes teleri ette ning isa tutvustas sportlasi ja kommenteeris ülekannet. Liis rõõmustab, et see traditsioon on jätkunud – nüüd külastab Liisi isa tütre peret ning ülekannet kommenteeritakse väimehega koos. Kui spordiülekanne satub laste multikaajale, ei pea pere kompromisse tegema, sest Go3 äpi abil saab üks osa perest oma lemmikuid nautida nutitelefonist.

Kuna Liisi ümber on tööalaselt meediat piisavalt, siis soovib ta vabal ajal valida, millist sisu tarbib. Liisile meeldib vaadata National Geographicu kanalit ja eriti sealseid krimisaateid. Need pakuvad põnevust ja samas ei pea palju kaasa mõtlema  – aju saab peale pikka päeva puhata. Samuti kiidab Liis Go3 mobiiliäpi võlusid, sest pärast „Duubli“ lõppu kasutab ta tasuta järelvaatamise võimalust ja kerimist, et nutitelefonist oma saade reklaamipausideta üle vaadata. Liisi lemmikute hulka kuuluvad ka ETV dokumentaalid. Kuna Liisil on maakodus Home3 ja linnas kaabeltelevisioon, oskab ta teenuseid võrrelda – kuigi Liisi maakodu asub Lääne-Virumaa metsade ja tuuliste põldude vahel, töötab Home3 seal tema sõnul isegi paremini kui linnas kaabeltelevisioon.

Kommentaarid puuduvad