Täna
12. apr
7...16
2...7
Homme
13. apr
4...10
3...8

TV3

Jõekaldal oli Tansaania naiste seas menu: tundusin kõige rikkam!

Foto: TV3
15:32 08. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Kahe kange Margna ja Jõekalda reis Tansaanias jätkub värvikalt, sest tänaõhtuses osas ootavad ees jaht, küpsetatud paaviani mekkimine ning eetrisse jõuab ka veidi suhtesärtsu, kui Kristjani jõukust õhkav olek kohalike daamide tähelepanu köidab.

Hadzabe hõimu meestega haaratakse vibud-nooled ja minnakse jahile. Lisaks üllatatakse Teetu eksootilise hommikusöögiga, milleks on lõkkel küpsetatud paaviani liha. „Eks see oli ehmatav, kuid tõtt-öelda maitselt nagu grillitud liha ikka,“ kirjeldab ta.

Seejärel külastatakse Datoga hõimu, kus ollakse elatustaseme ja oskuste poolest märksa arenenumad ning siis algab tõeline Tansaania safari Ngorongoro kraatris, mida peetakse loomade paradiisiks.

Kristjan Jõekalda meenutab, et ta võitis nii mitmelgi korral kohaliku naispere sümpaatia. „Oli hetk, mil Eesti võttegrupist valiti sobiva meesideaalina välja just ainult mind, sest tundusin kõige rikkam,“ muheleb ta, lisades: „Näiteks ka ühe kosjatantsu tulemusel oleksin võinud onni viia kaaslase, kes oli küll kõige vanem, ent samas oskab ju iga mees küpsust ja elutarkust hinnata.“

„Kaks kanget Tansaanias“ on TV3s täna kell 20.30!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!