Mis juhtus? Omapärane rituaal “Duubli: Õhtuses vahetuses” ehmatas Mihkel Rauda

uudised.ee

Kaks kuud saatejuhtimisest pausi teinud Mihkel Raud ja Liis Lusmägi alustavad uut "Duubli" hooaega entusiastlikult ja nii naaseb ka tavapärane rütm, ent alles jäävad ka näiteks muusikalised külalised ja päevasündmusi lahatakse meelelahutuslikus võtmes.

Vahepeal täitsid saatejuhtide rolli erinevad paarid, kes andsid saatele oma näo ja eripära. “Kohe pärast Kirsti Timmeri ja Jesper Parve saadet, kus Jesperi koerale pakuti proovimiseks üht omapärast maiust, helistas Mihkel ja rääkis, et kuule, kui meie peame ka hakkama selliseid asju tegema ja lausa käes hoidma, siis ma küll ei tea, kas olen selleks valmis,” meenutab Liis.

“Vastasin siis, et hoiame esialgu emotsioonid neutraalsena, sest “Õhtune vahetus” oligi mõeldud olema nende inimeste nägu ja tegu, kes saadet parasjagu juhtisid. Ning küllap meie hakkame siis saatesse valima teemasid, mis meile huvi pakuvad.”

Artikkel refereeritud Maalehest.

“Õhtuse vahetuse” iga nädala saatejuhtide paar tõi kaasa oma ideed, teemad ja külalised. Need paarid olid: Synne Valtri ja Kalle Sepp; Brigitte Susanne Hunt ja Mart Sander; Kirsti Timmer ja Jesper Parve; Teet Margna ja Kristjan Jõekalda; Ott Lepland ja Andres Puusepp; Nele-Liis Vaiksoo ja Marta Laan; Triin Lellep ja Mart Sander ning Joel Ostrat ja Jarek Kasar.

Rahvas valis lõpuks ka oma lemmik-saatejuhipaari, kelleks osutusid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda duo.

Kommentaarid puuduvad