Marek Strandberg: teadusnõukoda on füüsikalise kaitse suhtes läbi kukkunud

uudised.ee

Teadlane Marek Strandberg rääkis “Laseris”, et peab teadusnõukoja ütlusi jutluseks, sest eelmise aasta kevadest saati pole nõukoja soovitustes kajastunud peamist küsimust – füüsilist ja füüsikalist kaitset inimeste suhtes. Teadusnõukoda ei ole seisnud ventilatsiooni ja ruumide õhu kvaliteedi eest, seega ei saa nad sisuliselt aru, kuidas ventilatsioon mõjutab viiruseosakest hulka ruumis. “Nad on füüsikalise kaitse osas läbi kukkunud,” põrutab Strandberg.

Teadlane Marek Strandberg rääkis “Laseris”, et peab teadusnõukoja ütlusi jutluseks, sest eelmise aasta kevadest saati pole nõukoja soovitustes kajastunud peamist küsimust – füüsilist ja füüsikalist kaitset inimeste suhtes. Teadusnõukoda ei ole seisnud ventilatsiooni ja ruumide õhu kvaliteedi eest, seega ei saa nad sisuliselt aru, kuidas ventilatsioon mõjutab viiruseosakest hulka ruumis. “Nad on füüsikalise kaitse osas läbi kukkunud,” põrutab Strandberg.

Kommentaarid puuduvad