Homme
10. mai
12...21
5...10
Ülehomme
11. mai
12...23
8...13

Meelelahutus

„Naabrist parem“ kutsub fännipäevale!

Foto: TV3
15:45 14. aprill 2021
Autor: uudised.ee

TV3 sarja „Naabrist parem“ austajad on oodatud üllatusterohkele fännipäevale, mis toimub 21.aprilli õhtul ning millest saab osa veebiülekande teel.

Eksklusiivsel „Naabrist parem" fännipäeval saab saatejuhtide Keili Sükijaineni ja Alari Kivisaare eestvedamisel kõigi naabripaaridega veelgi tuttavamaks, enne tele-eetrit piilutakse konteineritesse ja loositakse välja eksklusiivseid auhindu.


Foto: TV3

Lisainfot fännipäeva kohta leiab SIIT!

Täna õhtul jätkub „Naabrist parem“ põnevalt ja töiselt – nagu möödus ka läinud nädal. Jätkuvalt on vaja täpset silma, tasakaalu ja loovust. Aega on vähe, teha on palju, kaalul on kuldne võidurosett. 

Värsked hingesugulased Kert ja Anna-Liisa teavad, et pereliikmete abikäed on hindamatu väärtusega ja on ehitusplatsile kutsunud Anna-Liisa venna. Tööd jagub kõigile ja Anna-Liisa aitab venda oma vastavastatud talendiga – prusside saagimisega. Pesamunad Kelly ja Joosep teevad tööd millimeetri täpsusega ja roovitused lähevad paika nagu valatult. Mõned OSB-plaadid saavad lõhutud ja parima keevitaja autasu pole loota, ent noorte tööhoog ei rauge ja uued lahendused tulevad lennult. Väsimatud igiliikurid Merill ja Asko ei pääsenud suurtest plaanimuudatustest – nende unistuste maja off-grid lahendused on paraku liiga keerulised ja aeganõudvad. Tuleb leppida tavalise vee- ja elektrivärgiga, kuid kõik muu tuleb loomulikult väikese vindiga. Diana ja Hannes veetsid nädala esimese poole kodus Tartus. Kuigi konteineriehitus nende mõtetest hetkekski ei lahku ja plaanid on täpselt kirja pandud, tähendab see siiski, et töö, mis teistel võttis nädala, tuleb hulludel ehitajatel valmis saada paari päevaga.

Taaskord tuleb hindama ekspert Taivo Velling, kes jagab naabritele nii kiitust kui ka laitust ning väärt nõuandeid. Taivo sõnadel on suur kaal, sest just tema otsustab, kes naabripaaridest saab kuldse või punase roseti.

„Naabrist parem“ on TV3s täna kell 21.30!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!