Kethi Uibomägi suhtest Anzoriga: meie pulmad toimuvad soojas Gruusias

Duubel

Laulja Kethi Uibomägi käis Gruusias akusid laadimas. "Duubel" uuris, millised põnevad projektid teda nüüd kodumaal ootavad.

Uibomägi sõnul oli nende suhe Anzoriga kõrgemalt poolt ette nähtud. “See ei olnud armastus esimesest silmapilgust, tundsin pigem suurt aukartust. Uskusin, et kolleegidega ma suhtesse ei astu. Suhtlesime rohkem siis, kui oli viimane võttepäev, aga terve suve vältisin teda. Ta teadis ammu, et kohtub K-tähega tütarlapsega teisest riigist,” kommenteeris naine.

Saatekülalise sõnul loodab ta pulmapeo teha Anzori kodumaal: ”Gruusias tehakse kaks pulma, ühe korraldab pruudi ja teise peigmehe perekond. Tahan, et pulmapidu toimuks Gruusias ja oleks soe. Mina ei ole traditsiooniline naine ja ka meie suhe ei ole traditsiooniline.”

Anzori avaldas õige armastuse saladuse. ”Terves maailams on armastuse puudus. Mida annad, saad vastu. Armastus ei ole tunne, armastus on haigus, mida tuleb õigesti suunata,” rääkis mees.

Kethi ja Anzori plaanivad Eestis avada omanäolise keskuse. ”Anzori koolitab Gruusias juba 7 aastat õpilasi, nad töötavad inimestega, teevad kursusi. Anzori on õppinud psühhiaater, ta aitab inimestel leida üles õige tee - ta on nagu mentor. Keskus on kõikide inimeste kodu ja tahab ka Eestisse sellise teha. Mina olen tema kontaktvahendaja, koos selgeltnägija Kristiga töötame selle nimel. Loodame juba maikuus asjad korda saada,” ütles Uibomägi.

Vaata täispikka intervjuud videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11564862[/embed]

Kommentaarid puuduvad