Homme
10. mai
12...21
5...10
Ülehomme
11. mai
12...23
8...13

Meelelahutus

Video! Naabrisaate võitjad Eero ja Mari-Anne reageerivad: tundub, et uued on õppinud vanadest

17:33 16. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Ehitussaate "Naabrist parem" 9. hooaeg on täies hoos ja nüüd on möödunud aasta võitjad Eero ja Mari-Anne jõudnud kolmanda episoodini. Saade pakkus ohtralt naljakaid momente ja ka üllatusi, sest koroonaajal on ehituspoes käimine hoopis teise tähenduse saanud ja kui kruvid on valed, ei saa kohe uuti järgi joosta.

"Kuidas ma pole näinud sellist asja, et kui on filmimine, siis eelmine päev ei pea tulema platsile? Inimesed võtavad selle 1-2 päeva endale, aga kunagi pole nii, et me saime valmis ja ei pea tulema platsi peale," jääb Mari-Annele võistlejate oskamatus aega planeerida arusaamatuks.

Meenutati ka üht tavalist võttepäeva, kus terve päev toimus filmimine ja kui sa teadsid, et miskit on alles pooleli, siis ei saanud sa edasi enam ehitada, sest võtteplatsil pidi vaikus olema. "See, kuidas näpud sügelevad terve päev, on väga rets!"

Vaata kõiki emotsioone ja kommentaare videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!