Sajad inimesed kandideerisid Urmas Eero Liivi uude saatesse asju puruks peksma!

uudised.ee

“Selles, et röökimine ja millegi lõhkumine maandab pingeid, pole ju midagi uut,” ütleb erisaate “Koroonastressi viharavi” autor ja juht Urmas Eero Liiv.

Liivi sõnul piirdub pingesse sattunud inimene olukorrast väljapääsu otsides enamasti vaid mõne taldriku kildudeks loopimisega, kui sedagi. Sotsiaalsed normid lihtsalt ei luba rohkemat. “Kõik on tegelikult suunatud hoopis sellele, et muudkui nunnuta oma viha alla, neela tablette või ürita ennast igasuguste teraapiatega rahulikuks sundida,” väidab Liiv. “Aga mis saab siis, kui tekib võimalus päris korralikult laamendada, näiteks peksta segi terve linnaliinibuss või hävitada kahekordne elumaja?” küsib Liiv.

Erisaate tegijate üllatus oli suur, kui väljakuulutatud cas­ting’u kutsele reageeris sadu ini­mesi. Nende seast valiti välja kuus, kelle seisund tundus kõige kriitilisem ja keda rõhusid just sellised probleemid, millest vabanemiseks ei oleks tablettide neelamisest kohe kindlasti piisanud.

Saate osalistega tutvu lähemalt SIIN!

Tegelaste ravi jälgivad ja toimuvat kommenteerivad Tal­linna Ülikooli emeriitprofessor Voldemar Kolga; teaduspõhisest maailmapildist lugu pidav, samas ka tarokaartidega osav Kirsti Timmer; raskete liiklusõnnetuste psühholoogilise nõustamisgrupi spetsialist ning möödunud aasta menukaima eneseabiraamatu autor Marju Karin ja professionaalne trummar Reigo Ahven, kes teab lammutamisest ning inimsuhetest nii mõndagi.

Vaata ka, kuidas kommenteerib neljaliikmeline paneel antud projekti ja selle osalejaid!

Urmas Eero Liivi kõrval astub kaassaatejuhina üles Taavi Libe. Koos jagatakse televaatajale teadmisi selle kohta, kuidas koroonastress ja -viha kogu maailmas, sealhulgas Eestis üldse alguse sai ning kuhu oleme selle kõigega nüüdseks jõudnud.

Ekraanil rullub lahti üsna ootamatute ja liigutavate tulemustega vaatemäng, sest viharavi toob nii mõneski osalejas esile hoopis tema õrnema poole ja inimesed pihivad telekaamerate ees oma kõige isiklikumaid mälestusi.

Erisaade “Koroonastressi viharavi” jõuab TV3 eetrisse 10. mai õhtul kell 20.

Vaata ka: TV3 eriti pöörases erisaates vabaneb koroonastress viharaviga!

Kommentaarid puuduvad