TV3 kevadprogramm on võitnud vaatajate südamed!

uudised.ee

TV3 kevadprogramm on osutunud väga edukaks tänu 18-49aastastele vaatajatele, kes on leidnud oma suurimad telelemmikud just TV3 saadete-sarjade seast.

Kommertstelevisiooni jaoks kõige olulisemas sihtrühmas ehk 18-49 aastaste vaatajate seas on TV3 senise kevadhooaja populaarseim eratelekanal, mida on vaadatud 3% enam kui peamise konkurendi programmi.

TV3 kevadhooaja senised kümme populaarsemat saadet on olnud: „Oprah´ intervjuu Meghani ja Harryga”, „Kaks kanget Tansaanias”, „Sotid selgeks”, „Suur pühapäev”, „Kallid kalorid”, „Kättemaksukontor”, „Märgatud Eestis”, „Naabrist parem”, „Laser” ning „Eesti selgeltnägijate tuleproov”. 

Soojalt on vastu võetud muusikaline telemäng „Suur pühapäev“, kiirelt sai paljude lemmikuks kaksikutest saatejuhtide ja kaptenitega populaarteaduslik mälumäng „Kes teaks?“, võidukäiku jätkavad „Kaks kanget Tansaanias“, „Joel Ostrati suur õhtusöök“, „Laser“ ning peagi finaalini jõudev „Naabrist parem“, mille fännipäevast-webinarist sai osa ligi 3000 sarja austajat.

Eriliselt elavat vastukaja on tekitanud TV3 juubelikevade eriprojekt „Duubel: Õhtune vahetus“ ning eksklusiivne võimalus näha maailmakuulsat erisaadet „Oprah´ intervjuu Meghani ja Harryga“. 

Esmaspäeval jõuab TV3 vaatajateni kevade kõige pöörasem erisaade „Koroonastressi viharavi“, kus Urmas Eero Liivi ja Taavi Libe juhtimisel vabanevad Eesti inimesed koroonaaja pingetest tänu viharavile. 

Juba 31. mail alustab TV3 suvehooajaga, mis toob vaatajateni uusi põnevaid suvesaateid ja -sarju ning ka täiesti uusi eetristaare, tõestades, et parim meelelahutus algab Kolmes.

Kommentaarid puuduvad