“Viharavis” osalenud mees: metsik peksmine andis rahutunde

Duubel

TV3 saates "Viharavi" saavad kuus eestlast koroona-aasta jooksul kuhjunud viha välja elada. Saatesse kandideeris sadu inimesi ja üks osalistest, kes saatesse pääses, on Raul Tõkke. Tegemist on saatega, kus viha saab välja elada asju lõhkudes ja need asjad ei ole ainult taldrikud või mõni väiksem mööblijupp, vaid terve maja ja auto läheb purustamisele.

Tõkke sõnul viis ta saatesse viha koroonaviiruse vastu. ”See oli hea võimalus, kuidas enda viha välja saada – see kõik oli suunatud koroona vastu. Tegemist oli üliägeda kogemusega ja see oli minu jaoks teraapia. Metsik peksmine andis rahutunde. Koroonapiirangud on valesti tehtud, neid oleks saanud targemini koostada. Castingul rääkisin endast, seal olnud inimesed nägid, et vajan ravi,” kommenteeris ta.  

Saatekülaline oli rõõmus, et sai "Viharavis" osaleda: ”asju lõhkudes sain ennast välja elada ja mõtetes olnud asju välja karjuda. Alguses ei uskunud, et suudan seda teha, kuid tervele inimesele see ei hakka meeldima.”

Mehe arvates ei suudaks kõik inimesed asju lõhkuda. “Kodus on üsna vähe asju katki läinud, aga see ei ole minu mure, kuidas keegi minust arvab. Uue auto lõhkumine oleks minu jaoks põnev väljakutse. Kõikides inimestes sellist vihaalget kindlasti ei ole,” lisas Tõkke.

"Koroonastressi viharavi" on TV3 eetris juba esmaspäeval kell 20.

 

Kommentaarid puuduvad