Suurimad fännid on oodatud „Naabrist parema“ avatud uste päevale!

uudised.ee

TV3 sarja „Naabrist parem“ meeskond korraldab ka tänavu avatud uste päeva, kuid eriolukorda arvestades toimub see sarnaselt mullusele – turvameetmeid järgides pääsevad võtteplatsile vaid suurimad fännid.

Nimelt pääsevad otse võtteplatsile konteinermaju uudistama vaid sarja suurimad fännid, kellele naeratab loosiõnn. Kõik, kes soovivad sarja „Naabrist parem“ osalejapaaride poolt ehitatud imelisi konteinermaju oma silmaga näha, on oodatud endast teada andma lemmik-osalejapaari Facebooki või Instagrami fännilehtedel. Huviliste seast loositakse 13.mail võitjad, kes on koos pere või sõpradega oodatud 15.mail Tallinnasse „Naabrist parema“ avatud uste päevale, et turvaliselt põnevat võtteplatsi ja erilisi konteinerkodusid uudistada ning üllatustest osa saada. 

„Naabrist parem“ on TV3s kolmapäeviti kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad