Urmas Eero Liiv: “Koroonastressi viharavi” eesmärk pole asju lõhkuda, vaid vaadata, mis siis inimesega juhtub

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli täna hommikul telefoniteel külas Urmas Eero Liiv, et rääkida oma uuest teleprojektist "Koroonastressi viharavi". 

Liiv tunnistab, et ka tema on ilmselgelt frustreeritud kogu koroonakriisist ja nii mitmedki asjad tekitavad närvilisust. "Mind ajab vihale Zoomi koosolekute pinge, mis on tekkinud aasta jooksul. Ühest küljest need on mugavad, teisest küljest inimesed istuvad oma kodudes ja hakkavad igasuguseid lolluseid välja mõtlema, kui teisi kolleege ei näe," sõnab ta.

"Koroonastressi viharavi" erisaates saavad 6 inimest võimaluse oma viha väljaelada kõige füüsilisemal moel, pekstes ja lõhkudes erinevaid asju ning objekte. "Selles saates teeme me viharavi eksperimentaalsel moel. Me anname võimaluse viha välja elada nii, nagu me tihtipeale tunneme, et tahaks füüsiliselt maandada. Me anname võimaluse inimestel päriselt välja peksta oma viha asjade ja objektide lõhkumise teel," kirjeldab Liiv saate olemust. "Selle saate mõte ei ole asju lõhkuda, vaid vaadata ja uurida, mis siis inimesega juhtub ja selleks ei olnud me saate tegemisel üldse valmis. 6 inimest selle kummalise võimaluse saab ja see saade on siiski mänguline ja pigem naljakas. Need inimesed, kes selle läbisid, hakkasid lõpus käituma ja rääkima nii nagu sa iial ei arvaks."

Et saatesse osalejaid leida, tehti väike üleskutse, mis osutus ääretult populaarseks. "Sellele reageeris väga kiiresti väga palju inimesi. Piisab teil ära vaadata mõne osaleja viharavi tulemus, te hakkate mõtlema teistmoodi," kinnitab Liiv.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

"Koroonastressi viharavi" on TV3 eetris juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad