„Naabrist parema“ kirgede torm: pada sõimab katelt!

uudised.ee

TV3 ehitusseiklus „Naabrist parem“ jõuab juba mõne nädala pärast finaalini ning pole imestada, et enne lõpupingutusi on võistlejapaaride emotsioonid laes.

Naabrite omavahelised suhted kipuvad tõsiselt käärima - pada sõimab katelt ja vastupidi. Kui endal on tööd palju, võib tunduda, et teiste käed on ebaõiglaselt kiired. Samas jääb silma ka see, kui naabrite töö teeb ära mõni osav abiline. Pingutada tasub igal juhul, sest mäng käib ju maja peale ja lõpuni pole enam palju jäänud! Omavahelistest ebakõladest hoolimata pingutatakse viimaste hommikutundideni, et kohtunikele uhkeid duširuume ja saunu esitleda.

Kerdi ja Anna-Liisa ohtlik rosetiseis ei jäta eksimisruumi ning värsked hingesugulased teevad hoolega tööd, et SPA-maja saaks just nii suursugune kui planeeritud. Aeg ei anna armu ja unetundidest võib unistama jäädagi.

Merill ja Asko avastavad ennast olukorrast, kus plaatimine edeneb küll ludinal, ent pole enam õigeid plaate, mida seina panna. Ikka ja jälle tuleb plaane ümber mängida ja loota, et tulemus on seda väärt.

Diana ja Hannes maadlevad nii plaatide kui ka laudisega, pusides oma elektroonilise saunasüsteemi kallal. Õnneks on hullud ehitajad suutnud asju ette planeerida ja abivägi on teel. 

Kelly ja Joosep on liigagi agarad ja tööhoos tehtud vead tekitavad hoopis tööd juurde. Pesamunadel loomingulisusega probleeme pole ning kõik saab hindamise hommikuks lahendatud.

Naabrite töid tulevad üle vaatama HUUMi disainer Maarja Lind ja Hansgrohe esindaja Alo Neerot. Hinnatakse kogu tervikut nii sisekujunduse kui ka ruumi praktilisuse vaatenurgast.

Kuna ilm on ilus ja unistus oma majake looduslähedasse kohta viia jõuab aina lähemale, saavad naabrid selle auks ülesande ehitada poole tunni jooksul üks omanäoline linnumaja. 

Nädala ülesande kaotajaid ootab karm karistus – mängu sekkuvad üllatusmängijad. Oskusi neil suurt pole, aga entusiasmi jagub küllaga…seega tulemus võib kõiki üllatada.

Veel homseni saab end registreerida ka „Naabrist parem“ avatud uste päevale SIIN!

„Naabrist parem“ on TV3s täna kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad