TV3 esitleb uut suvist romantikaseriaali „Armastuse ahelad“!

uudised.ee

Esmakordselt võlub TV3 vaatajaid uus suvine romantikaseriaal „Armastuse ahelad“, mis vahetab välja suvepuhkusele siirduva „Kirgede tormi“. 

Tegemist on südameid põksuva paneva aegumatu armastuslooga, mille keskmes on kaunis neiu Katerina, keda on kasvatatud tõeliseks daamiks, kuigi tegelikult on noor naine pärisori. Ukrainas 2019.aastal valminud teleloos on suuri tundeid, intriige, kirge, reetmist ja saladusi, mille raamiks on köitev pildikeel – luksulikud interjöörid, lummavad loodusvaated, imelised detailid ning lisaks ka suurepärased näitlejad. 

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul on „Armastuse ahelad“ suurejooneline ja kaunis romantiline draama, mille teema on aegumatu ning ekraanil lahti rulluv lugu hästi mõistetav väga laiale auditooriumile. „Seriaal on paljudes riikides publiku südamed võitnud, sest on niivõrd professionaalselt tehtud, et seda võrreldakse näiteks maailmakuulsa ja meilegi tuntud Briti kvaliteetsarjaga „Downton Abbey“,“ selgitab Liiv, lootes, et „Kirgede tormi“ vaatajad jäävad suvise värskendusega kindlasti rahule. 

Sarja peaosas on Katerina Kovaltšuk, kuid osatäitjate ridades teeb kaasa ka Eesti juurtega andekas näitlejanna Julia Aug. 

„Armastuse ahelad“ on TV3s alates 31.05 argipäeviti kell 16.50.

Kommentaarid puuduvad