Homme
23. juun
20...35
17...23
Ülehomme
24. juun
20...28
17...21

Meelelahutus

Hääleta! Kes on selle aasta parim teleseriaali näitleja?

Foto: TV3
15:02 18. mai 2021
Autor: uudised.ee

Kroonika selgitab ka sellel aastal välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, telesaated ja seriaalinäitlejad – kokku 8-s meelelahutusvaldkonna kategoorias. Esimene hääletusvoor on lõppenud ning eile selgus, et parima teleseriaali näitleja tiitlile kandideerib kaks TV3 vaatajate seas armastatud näitlejannat - Merle Palmiste ja Elina Reinold. 

Draamateatri näitleja Merle Palmiste on lisaks teatrilavadele silma paistnud ka televisioonis ning sel kevadel said TV3 vaatajad taas rõõmu tunda kui Palmiste astus üles draamasarja "Litsid" järjes nimega "Naiste sõda", kus ta jätkas vaatjatele juba armsaks saanud proua Kuke rollis. Enne seda, 2017. aastal mängis Palmiste seriaalis "Merivälja", vahemikus 2013-2015 sai näitlejannat näha aga kõrvalrollides "Kättemaksukontoris". Aastal 2010-2012 mängis Palmiste sarjas "Kälimehed" Rebekka rolli.


Foto: TV3

"Kättemaksukontor" on jätkuvalt armastatuim krimisari Eestis ning parima teleseriaali näitleja tiitlile kandideerib Palmiste kõrval ka vabakutseline näitlejanna Elina Reinold, kes kannab juba 2013. aastast "Kättemaksukontoris" detektiiv Freya Narviku rolli.


Foto: "Kättemaksukontor" 2021

Eelnevalt on Reinold TV3 vaatajale tuttav 2007. aastal jooksnud telesarjast "Brigaad 3".

Auhindade üleandmine toimub sel aastal eksklusiivsel Eesti Meelelahutusauhinnad 2021 galal, mis toimub 17. juunil Maarjamäe lossipargis. Ürituse kannab esimest korda otseülekandena üle TV3. Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg rääkis "Duubli" otsestuudios hetkeseisust ja sellest, mida 17. juunil näha saab. Parimad meelelahutajad selguvad eksklusiivsel üritusel. ”Meil tuleb aegade ägedaim pidu. Saame pidada peo 250 külalisega, saadame välja 100 kutset kahele Maarjamäe lossipargis,” kommenteeris naine.

HÄÄLETADA SAAD SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!