TV3 uudistejuhi kohalt taanduv Mart Mardisalu: pidin terviku säilimise nimel ohvreid tooma

uudised.ee

Möödunud nädalal avaldas "Seitsmeste uudiste" juht Mart Mardisalu, et lahkub uudistejuhi kohalt, mistõttu jäi mitmes väljaandes mulje nagu teda TV3 ekraanil enam ei näeks. Mardisalu kinnitas aga Kroonikale antud intervjuus, et loodab mingil kujul ja mahus "Seitsmestes" jätkata saatejuhi ning toimetajana.

"Olen vastavat huvi meie kanali juhile Signe Suurele ka väljendanud ja saanud kinnituse, et sarnane oleks ka ettevõtte huvi. Täpsem koos­töövorm selgub lähikuudel. TV3 on välja kuulutanud konkursi meelelahutusliku uudistetunni peaprodutsendi ametikoha täitmiseks ja loomulikult pean ka mina sellele uuele "kokale" sobima," selgitab Mardisalu, kes on 30 aastat telemaastikul vaatajaid rõõmustanud.

Viimase kahe ja poole kuu jooksul on suuresti pandeemiast tingituna lahkunud toimetusest viis inimest. "Eks terviku huvide esiplaanile seadmine toobki reeglina kaasa rahulolematust, konflikti indiviidi omadega ja see on alati keeruline. See on koht, kus sa pead ohvreid tooma, kuuled enda kohta süüdistusi, kaotad inimesi, aga nii lihtsalt on, see tuleb ära kannatada, see käib palga sisse."

Refereeritud täispikka artiklit loe Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad