Homme
20. juun
23...33
13...18
Ülehomme
21. juun
24...34
15...21

TV3

"Suvised Seitsmesed" üllatavad uute saatejuhtidega: esimesena tervitab vaatajaid Kethi Uibomägi

Foto: TV3
15:20 22. mai 2021
Autor: uudised.ee

31.mail algav TV3 suvehooaeg on tulvil romantikat, seiklust, lõbusat tuuritamist mööda Eestimaad ning palju suveüllatusi. Suvist kodumaad avastatakse nii igaõhtustes „Seitsmestes“ kui ka värsketes saadetes-sarjades, mida juhivad mitmed uued saatejuhid.

Suveõhtuid ühendavad igaõhtused suvemeeleolust kantud „Seitsmesed uudised“, mis alustavad kell 19 ning koos „Suviste Seitsmestega“ kestavad argiõhtuti tavapärasest pikemalt ehk poolteist tundi. Uudispäevast teevad kokkuvõtte ankrud Ingrid Teesalu, Mart Mardisalu, Marek Lindmaa või Sirje Eesmaa ning lisaks on eetrisse oodata ka mitmeid uusi saatejuhte, kellest esimesena tervitab vaatajaid Kethi Uibomägi. Kethi sõnul tekitab „Suviste Seitsmeste“ juhtimise puhul enim elevust võimalus töötada koos absoluutsete teleproffidega: „Lisaks sellele, et saan koostööd teha tipp-teletegijatega nagu Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu, on põnev ka õppimise moment ja pea ees tundmatusse hüppamine. Suvestuudio müstilises Vihula mõisas on eriline ning otsesaate juhtimine minu jaoks esmakordne. Olen õnnelik, et TV3 mulle sellise võimaluse pakkus; samuti heas mõttes elevil ja positiivselt mugavustsoonist väljas. Loodan vaatajatele pakkuda parimat meelelahutust, säravaid silmi ja huvitavaid saateid,“ räägib Kethi Uibomägi.

Meelelahutuslikes „Suvistes Seitsmestes“ on sel suvel ka palju head muusikat ning uusi põnevaid rubriike – Allan Muuk tutvub külaeluga, Erkki Sarapuu reisib, Ingrid Teesalu toimetab rõduaias, Karmen Karus üllatab tänavamänguga jpm. Kahel avanädalal valmib saade ajaloolises Vihula mõisas, siis aga jätkatakse Maarjamäe lossi hoovis paiknevast suvestuudiost. Just koostöös „Suviste Seitsmestega“ jõuab Maarjamäelt 17.juunil TV3 ja Kroonika koostöös otse-eetrisse ka glamuurne gala „Eesti meelelahutusauhinnad 2021“.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!