“Eesti otsib superstaari” alustab uue superstaari otsinguid!

uudised.ee

„Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg jõuab TV3 vaatajate ette sügisel. Alates tänasest on kõik muusikaliselt andekad noored oodatud saatesse registreeruma; eelvoorudes osalemiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel. 

TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur kinnitab, et telekanalil TV3 on au ja rõõm tuua just 25.juubeliaastal vaatajateni kaua ja elevusega oodatud Eesti suurima teleshow uus hooaeg.

„Tegemist on saatesarjaga, mis on oluline nii Eesti tele- kui ka muusikaloos, pakkudes maailmatasemel meelelahutust ja olles kasvulavaks noortele andekatele lauljatele. Saadet juhib loomulikult Eesti parim saatejuht ja TV3 superstaar Karl-Erik Taukar, kes on noortele nii inspiratsiooniks kui ka julgustuseks,“ ütles Signe Suur.

Uude hooaega registreerumine on alanud ning tulevaste superstaaride sünnile järjekordne algus loodud. Andekaid lauljaid, kes on 1.augustiks 2021 vähemalt 15-aastased, oodatakse osalema, sest nagu ütleb „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja tunnuslause: „Aeg on käes. SINU aeg on käes!“

„Eesti otsib superstaari“ 8.hooaja eelvoorudesse registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: https://tv3.ee/superstaar2021

„Eesti otsib superstaari“ avahooaeg jõudis TV3 vaatajateni 2007.aastal. Kokku on rahvast rõõmustanud seitse hooaega, mille võitjad on olnud Birgit Õigemeel, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann ja Uudo Sepp. Lisaks võitjatele on just superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud paljud tänaseks armastatud lauljad ja muusikud: Luisa Rõivas, Marten Kuningas, Getter Jaani, Elina Born, Birgit Varjun, Teele Viira, Carl-Philip Madis, Triin Niitoja, Kristjan Kannukene, Mikk Mäe, Merilin Mälk, Jaagup Tuisk, Sissi Nylia Benita jpt.

Saadete kohtunikud on olnud Mihkel Raud, Rein Rannap, Heidy Purga, Maarja-Liis Ilus, Mart Sander, Tanel Padar, Jarek Kasar, Eda-Ines Etti ja Koit Toome. Saateid on juhtinud Aigi Vahing ja Jüri Nael, Ott Sepp ja Märt Avandi, Tanel Padar ja Ithaka Maria, Evelin Pang ja Hele Kõrve, Karl-Andreas Kalmet ja Henrik Kalmet ning Karl-Erik Taukar.

„Eesti otsib superstaari“ saate tootja on teleproduktsioonifirma RUUT.

Juba täna on Karl-Erik Taukar külas Star FM Hommikuprogrammis ja TV3 "Duublis."

Kommentaarid puuduvad