Intiimne hetk! Karl-Erik Taukari esimene staarisaate esitus toimus Solarise keskuse riietuskabiinis koos produtsendiga

uudised.ee

Raadios Star FM oli külas Karl-Erik Taukar, kes asub sel sügisel uhiuut "Eesti otsib superstaari" hooaega juhtima. Koos saatejuhtidega meenutati Taukari kõige esimest esinemist kohtunike ees ja arutleti, millist nõu annaks Taukar ise värsketele staarikasvandikele.

„Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg jõuab TV3 vaatajate ette sügisel. Alates tänasest on kõik muusikaliselt andekad noored oodatud saatesse registreeruma - eelvoorudes osalemiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel

Karl-Erik Taukar osales superstaari saates aastal 2012. "Oma esimest esinemist ma tingimata ei mäletagi, sest ma olin nii närvis ja mul oli pulss umbes 200+. Ma läksin sinna, ma olin ettevalmistanud, aga kui ma läksin sinna ja seal olid kõik need kaamerad ning kuulsused mu ees... täielik blackout!" tunnistab Taukar. 

Jürgen suure staarisaate fännina paljastas, et tegelikult tehakse juba enne kohtunike ette jõudmist kõigi soovijate vahel eelsõelumine ära, sest reeglina on tahtjaid lihtsalt liiga palju, et neid kõiki kohtunike ette saata. Ka Taukar kinnitab seda ja meenutab, kuidas oli tema ajal: "Tehakse küll. Mind kuulas üksinda produtsent Kaupo Karelson kuskil seal Solarise keskuse riietumiskabiinis, tal oli üles pandud väike putka. Ruumis oli teatud intiimsus, me olime üksteisel isiklikus suhtlussfääris," naerab Taukar ja lisab, et kuigi ka seda esimest kohtumist filmiti, oli ta siiski tunduvalt rohkem närvis just kohtunike ees. 

Uuel algaval hooajal on vanusepiirang alates 15 aastat, ülemist piiri aga pole. "Mina olen teistele kuulutanud oma tarkust, et kui sa ei ole päris kindel, siis võib-olla on isegi hea mõte oodata järgmise hooajani," sõnab Taukar ja lisab, et ka kõik tänavused kohtunikud pole veel ära kinnitatud. "Tahaks öelda, et mis see võit ikka, muusika pole ju sport, aga eks ta natuke ikka on ka. Kõik ju tahavad võita ja mina tahtsin ka, aga õnnestus tõesti ka ilma karikata pinnale jääda."

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Vaata lähemalt "Eesti otsib superstaari" uue hooaja kohta ja registreeru saatesse!

Kommentaarid puuduvad