Naabrisaate finalistide südamed on seotud nende majadega: emotsioone on väga palju!

uudised.ee

"Duublis" on külas kaks väga võistlusjanulist paari, kes heitlevad oma unistuste kodu nimel. Nimelt on tublid “Naabrist parema” osalised ehitanud endale mõne kuuga merekonteineritest imelised kodud. Järgmisel nädalal selgub saate võitja, kes saab punutud pesa päriseks endale. Finaalpaaridest on meil täna külas kaks - Diana ja Hannes ning Merill ja Asko.

Merill kinnitab, et tänu saates osalemisele on nad 100% professionaalsemad, osavamad, nutikamad ja ettenägelikumad. "Mul polnud enne saadet aimugi, kuhu ma end mässin. Asko hoiatas mind, aga ma ei uskunud ja pidin ise kogema seda valu," naerab ta.

Diana sõnul neil aga valu väga ei olnudki, vaid oli hoopis põnev, sest nad umbes teadsid, mis neid ees ootab. 

Kummalgi noormehel paluti oma kallimale meisterdada talisman - Asko tegi Merillile südamekujulise kivi ja Hannes meisterdas Dianale origami. Mõlemad naised tundsid need koheselt ära. "See talisman sümboliseerib armastust ja seda on meil hästi palju," tõdeb Merill. "Origami on ajast, mil Dianaga tuttavaks saime. Ma meisterdasin selle linnu, et talle muljet avaldada," lisab Hannes. 

Kumbki paar ilmselgelt väärib võitu ja mõlemad on oma majja investeerinud palju aega ning emotsioone. Merilli sõnul peaksid nemad võitma, sest see oleks nende esimene päris oma kodu ja millegi väga suure algus, kust areneb edasi juba uus projekt.

Ka Diana ja Hannes on oma praeguse kodu ehitatava saunamajaga juba väga tihedalt sidunud ja emotsioone on palju. "Ka mina olen kodulooja ja mulle meeldib, kui kogu pere on kodus," kinnitab Hannes.

Kommentaarid puuduvad