Homme
20. juun
23...33
13...18
Ülehomme
21. juun
24...34
15...21

Meelelahutus

Jaagup Keem ja Arlet Palmiste sattusid suvesaate võtetel kartserisse, ülikooli ja sauna!

Foto: TV3
15:45 03. juuni 2021
Autor: uudised.ee

TV3 suvistes reedeõhtutes tuuritavad mootorratta ja rolleriga ringi koolivennad Jaagup Kreem ja Arlet Palmiste. Juba avasaates ootavad neid põnevad kohad ja kohtumised ning mehed satuvad nii kartserisse, ülikooli kui ka sauna.

Jaagup ja Arlet võtavad ette hoogsa ja lõbusa retke mööda põnevaid Eesti paiku, mis jäävad Piibe maantee lähedusse. Seiklus algab Tartus, kus kohtutakse paljude põnevate tegelastega. Koos otsitakse  linnaruumist majaseinte kunsti. Lodjakojas juhib viikingilaeval vägesid Toomas Lunge. Botaanikaaias puhkab laulumees Mait Trink. Arlet satub ülikooli kartserisse ja ravib haavu loomakliinikus. Hull Teadlane teeb tuld Toomemäe tornis. Õhtu lõpeb hotell Tartu saunas, kus reisimehi lummab imeline linnavaade.  

„Kurvist kurvi: Tartust Tallinna“ on suvistes reedeõhtutes kell 21.30!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!