TV3 otse-eetris särab „Eesti meelelahutusauhinnad 2021“ gala!

uudised.ee

Juba nädala pärast selguvad TV3 otse-eetris Eesti parimad meelelahutajad –  Brigitte Susanne Hundi ja Koit Toome juhtimisel jõuab vaatajateni glamuurne ja pikisilmi oodatud gala „Eesti meelelahutusauhinnad 2021“.

Otsesaade, kus selguvad rahva valitud Eesti parimad meelelahutajad 2021, on tulvil säravaid üllatusi, tõelist glamuuri, vinget muusikat ja väga erilisi esinejaid, kelle seas astuvad lavale NOEP, Elina Nechajeva, Wateva, 2020. aasta seksikaim mees Stefan jpt. Sädelev show viib reisile läbi viimase 25 aasta meelelahutusparemiku rokist popini ja tagasi – see on  popurrii moest, muusikast, suhtumisest ja 90ndate glamrockist, mis vastandub väärika nüüdisajaga.  

Loomulikult on kohal värvikas seltskond ning muude tähtede seas pärjatakse ka 2021.aasta seksikaimad!

„Eesti meelelahutusauhinnad 2021“ alustab TV3 otse-eetris neljapäeval, 17. juunil kell 19.30!

Kommentaarid puuduvad