TV6 esitleb paljastavat dokumentaali „Nikotiini tõeline pale“

uudised.ee

Juba homme tele-esilinastub TV6s dokumentaalfilm „Nikotiini tõeline pale“ (You Don't Know Nicotine), mis on valminud Ühendkuningriigis eelmisel aastal ning paljastab fakte, mis võivad muuta meie kõigi elusid.

Elame maailmas, kus enam kui miljard inimest on sõltuvuses sigarettidest ning nikotiini tarbimine on noorte seas tõusvas trendis. Seega on viimane aeg teada saada kogu tõde nikotiinist. Dokumentaalfilmis „Nikotiini tõeline pale“ uuritaksegi, kuidas mõjub nikotiin teismeliste ajudele; kas nikotiin põhjustab vähki; kelle huvides on mitte avaldada kogu tõde jpm. Auhinnatud filmitegija Aaron Biebert, kelle sõbra elu lõpetas kopsuvähk, asub põhjalikult uurima, kui ohtlik on nikotiin inimese tervisele tegelikult. See viib hämmastava avastuseni, mis võib ühiskonda igaveseks muuta.

Dokumentaalfilmis saavad sõna professionaalid teadlastest arstideni ning teekond tõeni kajastab vägagi huvitavaid pöördeid, mida mitte keegi meist ei oleks osanud ette näha. Filmis tehtud avastustel on potentsiaal mõjutada väga paljude inimese elusid; seejuures ka nende omi, kes ei suitseta.

„Nikotiini tõeline pale“ tele-esilinastub TV6s homme kell 21.55.

Kommentaarid puuduvad