Jaagup Kreem ja Arlet Palmiste kimavad kurvist kurvi: me oleme isegi Hiinas juba kuulsad!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis olid külas Jaagup Kreem ja Arlet Palmiste, kes juhivad TV3s uut lõbusat suvesaadet "Kurvist kurvi". Lõbusa intervjuu käigus muljetasid mehed oma saatetegemisest ja kuidas üldse sündis idee seda teha.

Kreem sõidab saates ehtsa ja võimsa mootorrattaga, Palmiste aga elektrilise mootorrattaga. "Esimeses saates sõitis Jaagup elektriline mootorrattaga ja ta ütles, et täitsa tore on," muheleb Palmiste, millele Kreem lisab, et linna vahel oli see tõesti päris nunnu. Mehed on jäänud silma ka juba Hiinas, kus nende saadet nähti ja nüüd ripub ühe tehase seinal pilt sellest, kuidas Palmiste elektrilise mootorrattaga maanteedel kimab. "Vaatavad ja naeravad, lollakas!"

Kreemi sõnul on liikluses ka huvitav tava, kuidas tsiklite ja motikatega sõitvad inimesed rolleritega liiklejaid ei tervita. "Asi on lihtne. Mitte, et me neid ei austaks, lihtsalt neid on tänapäeval nii palju tulnud, et muidu ainult vehiks sõites," tunnistab ta. "Aga tsiklimehele tõstad ikka näppu."

Palmiste naljatles, kuidas esialgu oleksid nad saate nimeks pannud "Jaagup Kreem ja siis see teine avastavad Eestimaad", sest üks mees on teisest tunduvalt kuulsam. Küll aga on Palmistel fänne hoopis maakohtades. "Mulle helistas Jõekalda ja ütles, et hakkame saadet tegema. Mina mõtlesin, et mis saadet? Tema oli kuulnud, et TV3s hakkab saade ja minul polnud meeles, et ma kaks aastat tagasi rääkisin Arletile, et võiks teha midagi lahedat," meenutab Kreem saate sünnilugu. 

"Kui tõde rääkida, siis astusime ülikooli koos, õppisime neli aastat ühe pingi taga ja siis läksid teed lahku, aga õudsalt hea on jälle kokku tulla," sõnab Palmiste. Meestel on tänaseks kujunenud ka välja õhtused ühised filosofeerimised, mille käigus on kumbki avastanud teise sügavama poole. 

Kuula intervjuud Raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad