„Wonder Woman“ Gal Gadot toob ekraanile inspireeriva dokumentaalsarja

uudised.ee

„Impact With Gal Gadot“ on dokumentaalseriaal, kus produtsent ja saatejuht Gal Gadot toob meieni inspireerivad lood kuuest naisest, kes oma heategevusega aitavad neid ümbritsevat keskkonda. Kuueosaline lühisari esilinastub ühe filmina sel pühapäeval kanalil National Geographic.

National Geographic esitleb: „Impact With Gal Gadot“ on lühidokumentaalsari, mis toob meieni kuue naise lood, kellel on erakordne mõju neid ümbritsevale kogukonnale. Kuigi nad elavad piirkondades, mida kimbutavad vägivald, vaesus, looduskatastroofid ja teised traumeerivad kogemused julgevad need vaprad naised unistada, silma paista, sõna võtta ja juhtida. Nad on väga erineva taustaga olles pärit Brasiiliast, Puerto Ricost, Michiganist, Californiast, Louisianast ning Tennesseest, kuid neid kõiki ühendab missioon parandada neid ümbritsevate inimeste elusid.

Dokumentaalsari nägi ilmavalgust 2021. aasta kevadel, esilinastus National Geographic kanalil 24. juunil ning jõuab nüüd ka Eesti televaatajateni. Sari koosneb kuuest kuni 17 minutilisest episoodist, mis on telelinastuseks ühendatud üheks kahetunniseks dokumentaalfilmiks. Sarja produtsent ja saatejuht on Hollywoodi superstaar, Iisraeli juurtega näitlejanna, modell ja endine kaitseväelane Gal Godot, keda tunneme eelkõige naissuperkangelasena filmist „Wonder Woman“. 

Kuue inspireeriva naise hulka kuulub näiteks 20-aastane uisutreener Kameryn, kes üritab läbi trenni enesekindlust süstida Detroidi noortesse. Californiast pärit Kelsey lõi pärast kaksikõe kaotamist terapeudilise surfiprogrammi traumatiseeritud kohalikele naistele. 19-aastane Arianna Puerto Ricost võitleb pärast 2017. aasta orkaani Maria ning valitsuse abi puudumist kohalike ligipääsu eest puhtale veele. 

Dokumentaalsari „Impact With Gal Gadot“ esilinastub kanalil National Geographic sel pühapäeval, 11. juulil. Satelliitteleteenuse Home3 kliendid näevad seda algusega 21.00.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1YsYKplIgug[/embed]

Kommentaarid puuduvad